Tisztelt Látogató!
Köszönjük, hogy Ön is megosztja velünk és közönségünkkel színházi örömét vagy építő kritikáját.
499. | Kántor Nóra | 2012. február 20. hétfő, 10:42
Kedves Zsolt! Nagyon megtisztelő, hogy már most, februárban érdeklődik az idei Keszthelyi Nyári Játékok programja iránt!:-)Hogy mely előadásokat visszük le ebben az évben, az még nem publikus; kis türelmét kérjük, és hamarosan honlapunkon tájékozódhat a részletes programról!:) Üdvözlettel: Centrál Színház498. | Kántor Nóra | 2012. február 20. hétfő, 10:39
Kedves Niki! Gyere el és nézd meg a Beugrót, és akkor testközelből láthatod kedvenc színészedet, Rudolf Pétert is!:-)Üdvözlettel: Centrál Színház497. | Zsolt | 2012. február 18. szombat, 17:32
Kedves Színház! Évek óta rajongó nézője vagyok a keszthelyi Nyári Játékok előadásainak. Lehet-e már tudni, hogy mely mű (vagy művek) előadása várható 2012. nyarán? Válaszát köszönöm.496. | K. Niki | 2012. február 17. péntek, 17:54
Hogy lehetne találkozni a színészekkel?495. | K. Niki | 2012. február 17. péntek, 17:48
Az én kedvenc színészem Rudolf Péter.Ő az egyik példeképem. Én is színész szeretnék lenni, ha nagy leszek.A beugrót is szeretném egyszer élőben.494. | Kántor Nóra | 2012. február 15. szerda, 12:48
Kedves Zita és Szabolcs! Nagyon jól esik olvasni a dicsérő szavakat, köszönjük szépen!:-)Rudolf Péter a Pletykafészek mellett szerencsére még számos előadásban játszik nálunk (Mégis, kinek az élete?; New York-i komédia; És Rómeó és Júlia; Mindenből egy van; Beugró), Liptai Claudiát pedig hamarosan újra színházunkban láthatja színpadon: a Black Comedy című darabot március 2.-án mutatjuk be. Reméljük, ezekkel az előadásokkal is meg lesz elégedve!:-) Üdvözlettel: Centrál Színház493. | E.Zita | 2012. február 15. szerda, 12:08
A február 10-i Pletykafészek c. előadásról csak és kizárólag szuperlatívuszokban tudunk beszélni azóta is. Rudolf Péter egyébként is NAGY kedvenc, non plus ultra :) elképesztő, mit alakít (mindenben) , de az összes szereplő játéka is szenzációs volt.( A rekeszizmaink totál kikészültek :) Nagy élmény volt! KÖSZÖNET!!!!! Üdv: Zita és Szabolcs P.S. Liptai Claudiát most láttam először színpadon, nagyon tetszett!!!!492. | Kántor Nóra | 2012. február 14. kedd, 16:27
Kedves Adrienn! Szabó Győzőt nálunk a Beugró felvételein, illetve reményeink szerint áprilistól már a Jó zsaru, rossz zsaru című előadásban is láthatja. Üdvözlettel: Centrál Színház491. | Szabó Adrienn | 2012. február 14. kedd, 14:05
Üdvözlöm Önöket! Kedvenc színészemet, Szabó Győzőt szeretném látni a színpadon:)Melyik darabban játszik a közeljövőben? Köszönöm válaszukat!Adrienn490. | Kántor Nóra | 2012. február 12. vasárnap, 20:53
Kedves Krisztina! Nagyon örülünk, hogy ennyire elnyerte tetszését a Pletykafészek című előadásunk és annak szereposztása!:-)Reméljük, hamarosan újra nézőink között tudhatjuk Önöket!:-)Üdvözlettel: Centrál Színház488. | Krisztina | 2012. február 11. szombat, 15:19
Február 10-én volt szerencsénk megtekinteni a Pletykafészek című előadást. Szenzációs darab , meg szenzációsabb szereposztásban. Gratulálunk a szereplőknek, és még szeretnénk visszatérni Önökhöz. Köszönjük az élményt!487. | Kántor Nóra | 2012. február 9. csütörtök, 10:00
Kedves Virág! Az áprilisi műsorunk március elején lesz elérhető. Üdvözlettel: Centrál Színház486. | Virág | 2012. február 8. szerda, 23:01
Tisztelt Színház! Mikor lesz elérhető az áprilisi műsor?485. | Kántor Nóra | 2012. február 8. szerda, 14:16
Kedves Rita! A Mindenből egy van című műsor felvétele kicsivel rövidebb, mint a Beugróé; kb. 22.30.-ig szokott tartani. Üdvözlettel: Centrál Színház484. | Makai Rita | 2012. február 8. szerda, 12:31
Kedves Centrál Színház! Érdeklődni szeretnék, hogy a Mindbenből egy van c. darab/improvizáció hány óráig szokott tartani? Láttam, hogy a tévés felvétel 19-től 23 óráig tart, ezért kérdezem. Nagyon várom, hogy láthassam:) Köszönettel, Makai Rita483. | Kántor Nóra | 2012. február 7. kedd, 11:17
Kedves Kati! Március 12.-én hétfőn, 13.-án kedden, 26.-án hétfőn és 27.-én kedden lesz legközelebb Beugró. A felvételek mindig este 19.00.-kor kezdődnek és kb. 23.00.-ig tartanak egy szünettel. Üdvözlettel: Centrál Színház482. | kati | 2012. február 7. kedd, 10:50
Kedves Színház, szeretném megkérdezni, hogy mikor lesz Beugró felvétel, meddig szokott tartani és napközben vagy este van-e a felvétel. köszönöm481. | Kántor Nóra | 2012. február 6. hétfő, 09:56
Kedves Júlia! Az Ájlávju című előadást legközelebb március 15.-én csütörtökön láthatja:-)Balogh Annának és Vári-Kovács Péternek pedig továbbítjuk dicsérő szavait, amiket ezúton is köszönünk!:-)Mi is azon vagyunk, hogy mind az Ájlávju, mind pedig az Avenue Q sokáig műsoron maradhasson, de ehhez szükségünk van azon nézőink segítségére, akik már látták ezeket, és elnyerte tetszésüket. Minden ilyen nézőt arra kérünk, ajánlja ismerőseinek ezeket az előadásokat! Köszönettel: Centrál Színház480. | Júlia | 2012. február 5. vasárnap, 21:54
Kedves Színház! Szeretnénk megnézni ismét az Ájlávjú c. előadást! mikor lesz ismét látható? Nagyon jó előadás. Kár lenne levenni műsorról, az AvenuQ-val együtt jó látni a tehetséges fiatal gárdát, élén Balogh Annával és Vári-Kovács Péterrel! És jó lenne további új darabokban is látni ezt a két jeles művészt.
színház
musical
Cabaret
vígjáték
Básti Juli
zenés előadás
zenés
színész
színművész
Pletykafészek
Centrál Színház
énekes