2023/24-es évadunk

2023/24-es évadunk

Kedves Nézőnk!

Igen jeles évad a következő, azt ünnepeljük, hogy húsz évesek lettünk, 2003 őszén kezdtük meg első évadunkat. A kerek évforduló jó alkalom a visszatekintésre, retrospektív évet tervezünk.

Szeptembertől újra színpadon lesz büszkeségünk, a Nem félünk a farkastól, Básti Juli és Rudolf Péter remeklése, októbertől ismét láthatják majd a Delilát, Balsai Móni, Stohl András, Trokán Nóra, Magyar Attila és Ódor Kristóf főszereplésével.

Decemberben új rendezésben ismét bemutatjuk a Fekete Pétert, mely sikereink megalapozója volt 20 évvel ezelőtt. Visszatérő címszereplőnk, Magyar Attila mellett a vadonatúj előadás főbb szerepeiben Básti Julit, Martinovics Dorinát, Alföldi Róbertet, Balla Esztert, Fehér Tibort, Ódor Kristófot és Mészáros Piroskát láthatják majd.

Az évad második felében kisszínpadunkra Alföldi Róbert rendezésében érkezik majd Arthur Miller tollából Az ügynök halála Stohl András és Balsai Móni főszereplésével, nagyszínpadunkra pedig Molnár Ferenc Játék a kastélyban című remekbeszabott vígjátéka, Puskás Tamás színrevitelében.

Videó bezárása