Ajándékkártya az elmaradt előadásokért

Ajándékkártya az elmaradt előadásokért

Kedves Nézőnk!

Köszönjük azoknak, akik az elmaradó előadásra, előadásokra szóló jegyeiket nem váltották vissza és úgy döntöttek, azok árát ismét nálunk költik majd el. Az alábbiakban találhatók az ajándékkártyáról szóló legfontosabb információk.

 1. A kártyához úgy juthat hozzá, ha regisztrál új jegyértékesítő oldalunkon: https://centralszinhaz.jegyx1.hu/regisztracio Fontos, hogy azzal a címmel regisztráljon, amivel a jegyeit is regisztrálta a cserénél.
  Ha ön már regisztrált, belépés után ellenőrizze a fiókjában, hogy a megfelelő összeg szerepel-e a kártyán: https://centralszinhaz.jegyx1.hu/kereses/eloadas Ha nem találja a kártyát a fiókjában, lépjen ki és újra be! Belépés után a jobb felső sarokban található felhasználói fiókra kell kattintani, majd a képernyőn megjelenő Kártyák menüpontra.

  Amennyiben még nem regisztrált, kérjük, hogy minél előbb tegye meg. Hetente fogjuk az új regisztrálók kártyáit jóváírni.
 2. Nem küldünk tehát plasztikkártyát, csak a regisztrált fiókra kerül az összeg.
 3. Az egy email címhez tartozó jegyek árának értéke összeadódik és egy kártyára kerül.
 4. A kártya online és személyes vásárlásra is használható lesz.
 5. A kártya az érvényesség kezdetétől kezdve 18 hónapig felhasználható.
 6. A kártyák felhasználásának rendje:

  • Ha az elmaradt előadás dátuma március 12. és 2020. március 19. közé esik, akkor az ajándékkártyával először a színház első aktív hónapjára lehet vásárolni jegyet.
  • Ha az elmaradt előadás dátuma március 20. és 2020. március 29. közé esik, akkor az ajándékkártyával először a színház második aktív hónapjára lehet vásárolni jegyet.
  • Ha az elmaradt előadás dátuma március 30. és 2020. április 8. közé esik, akkor az ajándékkártyával először a színház harmadik aktív hónapjára lehet vásárolni jegyet.
  • Ha az elmaradt előadás dátuma április 9. és 2020. április 18. közé esik, akkor az ajándékkártyával először a színház negyedik hónapjára lehet vásárolni jegyet.
  • Ha az elmaradt előadás dátuma április 19. és 2020. május 31. közé esik, akkor az ajándékkártyával először a színház ötödik aktív hónapjára lehet vásárolni jegyet.
  • Havonta kerülnek tehát aktiválásra a kártyák, természetesen minden akkor elérhető jegyet meg lehet majd velük vásárolni.
  • Akinek több előadásra is volt jegye, ott az első előadás dátuma számít.

Amennyiben bármilyen kérdése van, keressen minket a jegyinfo@centralszinhaz.hu email címen, vagy privát üzenetben a Facebook oldalunkon.


Jó egészséget kívánunk!

Centrál Színház

Videó bezárása