Az új jegyrendszer használatának részletei

Az új jegyrendszer használatának részletei

Az új jegyrendszer használatának részletei

2020. nyarától a Centrál Színház új jegyrendszere keresztül értékesíti jegyeit. Az alábbiakban segítséget találhatnak a rendszer használatához:

 

 1. Előszoba
  A jegyvásárlási napokon 10.30-tól beléphet az ún. Előszobába, ahol azok várakoznak, akik szeretnének a jegyvásárlási felületre bejutni. 11 órakor a számítógép sorsolással dönti el, hogy az Előszobában várakozók milyen sorrendben léphetnek be. Az Előszoba a Centrál Kör vásárlási napjain nem szükséges, így akkor nem működik.

 2. Sorban állás
  Mostantól csak azoknak kell sorban állniuk, akik olyan előadásra szeretnének jegyet venni, ami után olyan sokan érdeklődnek egyszerre, hogy ez szükségessé teszi a várakozást. Jelezzük, hogy az adott előadásra sorban állás van, ön pedig eldöntheti, hogy beáll-e oda. Ezután folyamatosan jelezni fogjuk az ön előtt várakozók számát. Amennyiben olyan előadásra vásárolna jegyet, amire az érdeklődők száma ezt nem teszi szükségessé, rögtön beléphet.

 3. Időkorlát
  A vásárlás befejezésére 10 perc áll rendelkezésre (5 perc a szék kiválasztására, és további 5 perc a vásárlás véglegesítésére, és a fizetésre). Amennyiben a rendelkezésre álló idő alatt vásárlását nem tudja véglegesíteni, kosara elveszik, és újra sorba kell állnia. A kosár visszaállítására nincs mód.

 4. Elérhető jegyek
  Jegyvásárlásra abban az esetben van lehetőség, ha a vásárló sorra kerül mielőtt a rendelkezésre álló jegyek elfogynak, ezért sorban állás esetén sem garantált, hogy megfelelő számú és elhelyezkedésű jegyeket sikerül megvásárolni.

 5. Technikai problémák
  Az internetkapcsolat megszakadása, illetve egyéb, a vásárlónál fellépő technikai problémák esetén előfordulhat, hogy a vásárló a sor végére kerül. Ennek módosítására, illetve ezzel kapcsolatos reklamációk kezelésére nincs lehetőség.

 6. Vásárlási limit
  Miután a vásárló sorra került a rendelkezésre álló jegyekből legfeljebb 8 db-ot vásárolhat. Amennyiben ezen felül plusz jegyek vásárlására van szükség, újra sorba kell állni.

 7. Sorban állás több előadásra
  Egy időben több eseményre is van lehetőség sorban állni, de kérjük, ebben az esetben figyeljen a vásárlásra rendelkezésre álló időlimitekre.

 8. Ajándékkártya használat
  Vásárlás előtt lépjen be a fiókjába! A fiókjához rendelt ajándékkártya a fizetésnél egyszerűen használható: Ha be van jelentkezve az Összesítő oldalon az „Ajándékkártya felhasználás” részben automatikusan megjelenítésre kerül a regisztrációjához tartozó ajándékkártya.
  Ha nincs bejelentkezve, a Kártya szám mezőbe írja be Ajándékkártyájának sorszámát, majd kattintson a „Kártya adatok lekérdezése” gombra. A „Felhasználni kívánt összeg” mezőben megadhatja, hogy ajándékkártyájáról mennyit vonjunk le vásárláskor, majd az „Érvényesít” gombra kattintva a végösszegből levonásra kerül.

 9. A régi rendszerben megvásárolt ajándékkártyák használata
  Az új rendszer felismeri a korábban megvásárolt ajándékkártyák sorszámát. Fizetésnél a Kártya szám mezőbe írja be Ajándékkártyájának sorszámát, majd kattintson a „Kártya adatok lekérdezése” gombra. A „Felhasználni kívánt összeg” mezőben megadhatja, hogy ajándékkártyájáról mennyit vonjunk le vásárláskor, majd az „Érvényesít” gombra kattintva a végösszegből levonásra kerül.


  Centrál Kör Kártyák használata
  A Centrál Kör tagjai automatikusan tudják használni kártyáikat, amennyiben hozzárendelték azt fiókjukhoz. Lépjen be és rögtön látni fogja a csak Centrál Kör tagoknak látható előadásokat.
Videó bezárása